Profiteer nu en ontvang t/m 22 Juli tot 65% KORTING op alle wanddecoratie (korting reeds geactiveerd)

Verrassend gemakkelijk


In 2018 was het voor ons genoeg, wij kwamen in opstand. 

Wij, 2 vaders, merkten dat het maken van foto's dankzij de smartphone gemakkelijker was geworden dan ooit. Alleen een goede oplossing om deze foto's gemakkelijk tastbaar te maken was er niet. 

Voor ons was het duidelijk. Er moest een oplossing komen om foto's te beschermen tegen uitsterven. Timbler was geboren. 

Onze missie: verrassend gemakkelijke oplossingen voor het tastbaar maken van je mooiste herinneringen. 

Wij zijn trots op wat we al hebben bereikt; de hoogste klanttevredenheid in de Benelux en award winnende fotoproducten.🏆 (Hopelijk zijn onze kinderen trots op ons) 😇

En natuurlijk gaan we door met de ontwikkeling van nieuwe leuke producten en oplossingen. Want jouw mooiste herinneringen zijn het waard om telkens weer te herbeleven. 

Wanneer ben je voor het laatst verrast? Bij ons gaat je zeker verrast worden, want wij houden er zelf enorm van om aangenaam verbaasd te worden. En dat krijg je ook bij ons, een vleugje magie om jouw herinneringen weer tot leven te brengen. Bekijk onze fototegels en laat je door ons ophangsysteem verrassen. 

ga naar fototegels

Zoals Forrest Gump ooit zei: "Mijn moeder zei altijd dat het leven als een doos chocolade was. Je weet nooit wat je zal krijgen.” Nou bij ons wel, een hele dikke glimlach. Want wij houden ervan om je in de watten te leggen en zijn alleen tevreden als jij tevreden bent. Dus als er iets is, laat het ons weten en wij laten je weer glimlachen. 

ga naar contact

Wij geloven in de magie ✨ van herinneringen delen

We willen mensen inspireren en overtuigen om herinneringen vast te blijven leggen en zichtbaar te maken om ze te herbeleven. Het nemen van foto’s is de laatste jaren steeds makkelijker geworden waardoor we steeds meer foto’s hebben. Helaas is de drempel om herinneringen tastbaar te maken hiermee ook hoger geworden. Het maken van een fotoboek is hierdoor een hele klus geworden! Want zeg nou zelf, wie heeft er zin om een selectie te maken uit al die duizenden foto’s. En dat vinden wij jammer, want wij geloven in de magie van herinneringen herbeleven.

Met onze kennis en ervaring uit de fotobranche zijn we daarom op zoek gegaan naar de perfecte oplossing. Het resultaat zijn easy peasy fotoproducten zoals een fotoboek in 5 minuten en onze herplakbare fototegels die zonder spijkers zijn op te hangen. Het ophangen is zo gemakkelijk, dat onze kinderen het graag voor ons doen.

Door het toevoegen van een vleugje magie ✨ maken wij het herbeleven van herinneringen weer toegankelijk.

Niet zomaar een merk, een beleving

We blijven innoveren. We luisteren en leren voortdurend, en zijn op zoek naar nieuwe manieren om fotoproducten sneller en simpeler te maken. We nodigen je uit om met ons samen te werken, om mee te denken. Meld je aan bij onze beweging en laten we elkaar trotser, betrokkener en blijer maken. Dan zetten wij dit om in magie✨.

Voor onze klanten

Wij waarderen het dat je ons vertrouwt om jouw foto's om te zetten in iets dat je met trots kunt delen met vrienden en familie. We vinden het fantastisch om je recensies te lezen en jouw creaties te zien schitteren. We beloven je dat we je elke keer weer ons best voor je zullen doen. Heel erg bedankt 🫶