Profiteer nu en ontvang t/m 22 Juli tot 65% KORTING op alle wanddecoratie (korting reeds geactiveerd)

Het leukste team van de wereld


Welkom bij Team Timbler! Wij zijn een jong, ambitieus team met een passie voor fotoproducten. Zo is ons hoofdkantoor gevestigd aan een unieke locatie: de IJssel in Deventer. Vanuit daar of vanuit huis zijn wij voor onze klanten dagelijks bezig met simpeler, sneller en leuker maken van het tastbaar maken van herinneringen.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat ons team net zoveel speciale momenten heeft als onze klanten. De unieke werkomgeving is hier een voorbeeld van, maar wat dacht je van een extra vrije dag op je verjaardag met bijpassend verjaardagscadeautje? Want zo’n uniek moment mag natuurlijk niet overgeslagen worden!

Klikt dit jou als muziek in de oren en wil jij onderdeel worden van het Timbler team? Kijk dan snel bij onze vacatures, want bij Timbler zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent!

De 3 timbler garanties

  • 1: Simpel
  • 2: Verassend
  • 3: Glimlach garantie

Dankzij de mobiele telefoon is fotograferen nog nooit zo makkelijk geweest. Wij maken het weer simpel om foto's om te zetten in tastbare herinneringen. Neem snel een kijkje bij ons Smart fotoboek. Een fotoboek maken zonder moeite. Leuk he!

ga naar fotoboeken

Harrie Pieters: "Mijn moeder vertelde me altijd dat er elke dag wonderen gebeuren. Sommige mensen denken van niet, maar ze doen het wel.. " En dat krijg je ook bij ons, een vleugje magie om jouw herinneringen weer tot leven te brengen. 

ga naar fotoboeken

Zoals Forrest Gump ooit zei: "Mijn moeder zei altijd dat het leven als een doos chocolade was. Je weet nooit wat je zal krijgen.” Nou bij ons wel, een hele dikke glimlach. Want wij houden ervan om je in de watten te leggen en zijn alleen tevreden als jij tevreden bent. Dus als er iets is, laat het ons weten en wij laten je weer glimlachen. 

ga naar contact

Inspireer je volgers 🙏

We willen mensen inspireren en overtuigen om herinneringen vast te blijven leggen en zichtbaar te maken om ze te herbeleven. Het nemen van foto’s is de laatste jaren steeds makkelijker geworden waardoor we steeds meer foto’s hebben. Helaas is de drempel om herinneringen tastbaar te maken hiermee ook hoger geworden. Het maken van een fotoboek is hierdoor een hele klus geworden! Want zeg nou zelf, wie heeft er zin om een selectie te maken uit al die duizenden foto’s. En dat vinden wij jammer, want wij geloven in de magie van herinneringen herbeleven.

Met onze kennis en ervaring uit de fotobranche zijn we daarom op zoek gegaan naar de perfecte oplossing. Het resultaat zijn easy peasy fotoproducten zoals een fotoboek in 5 minuten en onze herplakbare fototegels die zonder spijkers zijn op te hangen. Het ophangen is zo gemakkelijk, dat onze kinderen het graag voor ons doen.

Door het toevoegen van een vleugje magie ✨ maken wij het herbeleven van herinneringen weer toegankelijk.

Heb je interesse?

Superleuk! Laat het ons weten via hello@timbler.com 💌