Profiteer nu en ontvang t/m 15 Juni tot 65% KORTING op alle wanddecoratie (korting reeds geactiveerd)

Een op maat gemaakt fotoproduct laat iedereen glimlachen! 


Mooie, volledig aanpasbare fotoproducten zullen zeker alle familieleden of collega's een glimlach geven. Wij hebben al vele jaren ervaring in het produceren van unieke wanddecoratie, uiteraard op onze eigen productielocatie in Arnhem. Vraag vandaag nog een offerte aan en geniet van speciale volumekortingen.


Offerte aanvraag

Waarom kiezen voor timbler? 

Klaar om je gepersonaliseerde producten te bestellen?

Bestel producten in bulk, ontvang hoge kortingen

Als je in bulk koopt, bespaar je geld, vooral vanaf 10 of meer stuks. Bij Timbler zijn volumekortingen standaard mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je aanvraag te mailen naar hello@timbler.com en jouw persoonlijke contactpersoon stuurt je een offerte op maat of gaat met je in gesprek over de mogelijkheden van de bulkaankoop van ons assortiment fotoproducten.

Over onze volumekortingen voor aangepaste en unieke wanddecoratie

Uiteraard leveren wij dezelfde hoge kwaliteit en snelle leveringsservice bij volumekortingen. Deze zijn gelijk aan de voordelen die individuele klanten krijgen wanneer zij wanddecoratie bestellen. Klanten ontvangen een op maat gemaakte offerte voor volumekortingen op basis van hun keuze van artikelen, formaat, formaat, stijl, aantal en aantal. De bestelling kan volgens het normale proces verlopen. Met behulp van een speciale persoonlijke actiecode kan de volumekorting worden geactiveerd.

Belang van volumekortingen voor cadeau ideeën en trends

Een trend in het bedrijfsleven is medewerkers gepersonaliseerde cadeaus geven.  Het assortiment van Timbler is speciaal ontworpen om gemakkelijk en snel te maken en te gebruiken.   Tegenwoordig het belang om klanten de voordelen te bieden die nodig zijn om hun bedrijf te laten opvallen met de beste service. Naast een team van hands-on verkopers en klantenservicespecialisten, moet een bedrijf snelle levering en speciale kortingen bieden. Een van de meest populaire trends in de cadeau-industrie van vandaag is het aanbieden van volumekortingen aan klanten die grote aantallen artikelen kopen. Timbler begrijpt de populariteit van het krijgen van kortingsprijzen, dus het biedt volumekortingen van tien of meer zijn gekocht.