Profiteer nu en ontvang t/m 22 Juli tot 65% KORTING op alle wanddecoratie (korting reeds geactiveerd)

Verzendkosten en levertijden

Hier vind je alle informatie over de levering van jouw fotoproducten terug.  

Verzendkosten

Product Verzendkosten


Fototegels 1 stuk € 2,95
Fototegels >2 stuks € 4,95
Wanddecoratie Maat S / M € 4,95
Wanddecoratie Maat L / XL € 4,95

Levertijden

Product Productietijden Bezorgtijden Levertijden


Fototegels Vierkant 1-2 werkdagen 1-2 werkdagen 2-3 werkdagen
Wanddecoratie Maat S / M 1-2 werkdagen 1-2 werkdagen 2-3 werkdagen
Wanddecoratie Maat L / XL 4-5 werkdagen 1-2 werkdagen 5-7 werkdagen

Bestel snel, op tijd binnen 📬

Nu we de vakantiedagen ingaan, is onze topprioriteit om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met het maken van onze fotoproducten en het delen van tastbare herinneringen. De afgelopen periode zijn we geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van levering en verzending. Daarom hebben we hard gewerkt aan een netwerk van betrouwbare bezorgers om de impact op de verzending te minimaliseren. Om ervoor te zorgen dat jouw Timbler producten op tijd worden bezorgd, raden we je aan om deze snel te bestellen. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Timbler.

Onze vervoerpartners 🚚

Je ontvangt het pakket van een van onze betrouwbare vervoerpartners PostNL, DHL of Nesparcel. Mocht je vragen hebben over jouw pakket, neem dan contact met ons op via onze contactpagina. 

Bestelling in meerdere pakketten 📦

Het kan voorkomen dat je meerdere pakketten ontvangt vanuit een bestelling. De productietijden zijn verschillend, afhankelijk van de verschillende producten. Onze productielijnen zijn zo ingericht dat elk product appart wordt verpakt en verzonden. Wanneer het pakket is ingepakt wordt het zo snel mogelijk naar je verzonden.

Leveringen buiten de Europese Unie 🇫🇲

Voor aankopen buiten de Europese Unie zijn de verzendkosten afhankelijk van het afleveradres. Eventuele heffingskosten (o.a. invoerrechten, douanekosten en import btw kosten) van het land zijn niet bij de kosten opgenomen. Timbler is niet verantwoordelijk voor deze kosten. Wil je vooraf meer informatie over eventuele bijkomende importkosten, neem dan contact op met het lokale douanekantoor.