Profiteer nu en ontvang t/m 25 Juli tot 65% KORTING op alle wanddecoratie (korting reeds geactiveerd)

Personaliseer je ruimte met een foto op aluminium

Bestel een foto op aluminium als je luxe wilt uitstralen. Het materiaal is perfect voor binnen- en buitengebruik. 

Foto op aluminium

Geeft een moderne en strakke uitstraling aan ieder interieur. 

Vanaf €7,90

Foto op geborsteld aluminium

Foto op aluminium met een zichtbaar subtiele structuur. 

Vanaf €7,18

Ga voor moderne en strakke uitstraling

  • 1: Foto op aluminium
  • 2: Foto op geborsteld aluminium

Een foto op aluminium wordt ook wel dibond genoemd en bestaat uit 3 lagen materiaal. Aan de buitenzijdes zit een dunne laag metaal met een witte laklaag. Vanwege de witte laklaag worden de kleuren van de foto perfect weergegeven. 

ga naar foto op aluminium

Een foto op geborsteld aluminium heeft 3 lagen materiaal waarvan de buitenste lagen bestaan uit alumunium. De voorkant is licht geborsteld en bij het printen wordt er geen wit gebruikt waardoor de witte kleuren worden vervangen door het alumunium. Dit geeft de foto een stoere en industriële uitstraling. 

ga naar foto op geborsteld aluminium

Wat is het verschil tussen een foto op aluminium en een foto op geborsteld almuninium?  

Een foto op aluminium laat alle kleuren goed naar voren komen omdat de ondergrond een witte kleur heeft. De foto wordt perfect weergegeven op het materiaal. Dit is ook de reden waarom musea vaak voor aluminium kiezen als materiaal om fotografie op te tonen. Bij geborsteld aluminium zie je de metalen structuur subtiel door de foto heen. Witte delen van de foto worden vervangen door de metalen kleur en krijgen daardoor een stoere grijze kleur. Dit maakt de foto extra stoer en robuust. 

Kies ik voor een foto op aluminium of een foto op geborsteld aluminium?

Afhankelijk van je smaak en type foto kun je kiezen voor een van beide aluminium panelen. Heb je een zwart wit foto? Kies dan voor een foto op geborsteld aluminium. Heb je een mooie familiefoto? Kies dan voor een foto op aluminium.